Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Paket briseva i analiza za žene ili muškarce sa tumačenjem rezultata!

Analiza sa tumačenjem rezultata od strane eksperta iz te oblasti u Laboratoriji Paster

  • Super cena
  • 1920 din
  • Ponuda ističe za:
  • Kupljeno 11

  • Paket analiza za žene - Cervikalni bris, gonokok, Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum, Chlamydia trachomatis
  • Paket analiza za muškarce - Uretralni bris, gonokok, Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum, Chlamydia trachomatis
  • Tumačenje rezultata od strane eksperta iz te oblasti
  • Tri lokacije - Vračar, Zvezdara, Stara Pazova

Paket analiza za žene - Cervikalni bris, gonokok, Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum, Chlamydia trachomatis, sa tumačenjem rezultata od strane eksperta iz te oblasti ili

Paket analiza za muškarce - Uretralni bris, gonokok, Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum, Chlamydia trachomatis, sa tumačenjem rezultata od strane eksperta iz te oblasti po ceni od 1920 din

Infekcije grlića materice su čest problem kod žena svih uzrastnih dobi i mogu se odraziti na reproduktivno zdravlje žene.

S obzirom na činjenicu da perzistentne i nelečene cervikalne infekcije često kao rezultat imaju komplikaciju u vidu infekcije u gornjem genitalnom traktu  žena koje mogu rezultirati nastankom steriliteta ili vanmaterične trudnoće, od velikog značaja je pravovremeno otkrivanje svih slučajeva ovih infekcija. 

Infekcije mokraćnog kanala su čest problem kod muškaraca svih uzrastnih dobi i mogu se odraziti na reproduktivno zdravlje muškarca.

Svaka nelečena i neprepoznata uretralnaa infekcija može rezultirati ushodnim širenjem bakterija iz donjeg u gornji genitalni ili mokraćni trakt, razvojem hroničnih infekcija i nastankom komplikacija u vidu infertiliteta ili steriliteta. Zbog svega navedenog od velikog značaja je pravovremeno otkrivanje svih slučajeva ovih infekcija. 

Mislite na svoje zdravlje i odradite potrebne analize u Laboratoriji Paster gde će Vas dočekati stručno i ljubazno osoblje.

Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Paster

Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Paster,
Sokolska 13,
Beograd,
Srbija

Dodatno predlažemo i...