Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Pregled doktora fizijatra uz pomoć 3D tehnologije kod dijagnostike stopala!

Proverite stanje stopala u Specijalističkoj ordinaciji za stopala i fizikalnu medicinu

  • VREDNOST3,500 din
  • POPUST59%
  • UŠTEDA2050 din
 • 1450 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 15

 • Dijagnostika stopala
 • Pregled doktora fizijatra
 • 3D tehnologija
 • Procena balansa tela i eventualnih nepravilnosti

Ordinacija fizikalne medicine KOREKT se godinama unazad bavi rešavanjem problema nastalih usled povreda, upala ili određenih deformiteta posture. Stručan tim koji čine fizijatar, fizioterapeuti, ortopedi će vrlo detaljno pristupiti patologiji Vašeg problema. Ono što nas izdvaja je posvećenost pacijentima, samim tim pregled traje i do 45 min. U jednom danu, bez čekanja u redovima, zakažite svoj termin i budite sigurni da ćemo dijagnostikovati problem.

Pregled se sastoji od:

- manuelnog-ručnog ispitivanja posture (ispitivanje snage mišića, obima pokreta, fleksibilnosti ligamenata i tetiva, inspekcije kože, palpacije mekih tkiva),
- statike i dinamike,
- merenje visine i težine tela,
- posmatranje hoda i
- analize stopala 3D skenerom poslednje generacije.

Doktor specijalista pored procene stanja posture, antopometrijskih mera i analize hoda podrazumeva i proveru  periferne cirkulacije, tonus i trofiku mišića, testove senzibiliteta i refleksne aktivnosti kao i mnoštvo drugih testova kako bi se ustanovilo:

1. Problem traumatske prirode – NAGNJEČENJE, ISTEGNUĆE ILI PUCANJE MIŠIĆA ILI LIGAMENATA; POVREDE MENISKUSA, UGANUĆE ZGLOBOVA, PRELOMI

2. Degenerativna i zapaljenska reumatološka stanja- SPONDILOZA, OSTEOPOROZA, GIHT, DISKUSHERNIJE, ARTROZE...

3. Oboljenja neurološke prirode – POLINEUROPATIJE, STANJE POSLE MOŽDANOG UDARA, RAZLIČITE POVREDE PERIFERNIH NERAVA..

Ukoliko se suočavate sa senzacijama bilo kog tipa (TRNJENJE, PECKANJE, SLABOST, NAPETOST, BOLOVI) u ledjima, duž nogu ili ruku, lokalizovano u pojedinačnom zglobu od stopala preko kukova do ramena fizijatar je uz Vas da odredi adekvatnu terapiju za Vas.

Naš stručan tim čine doktor fizijatar i fizioterapeuti koji u saradnji sa ostalim medicinskim timom brinu o vašem zdravlju. Centar poseduje sve potrebne aparate za primenu fizikalne terapije.

Specijalistička ordinacija iz fizikalne medicine i rehabilitacije Ordinacija Korekt

Specijalistička ordinacija iz fizikalne medicine i rehabilitacije KOREKT se bavi prevencijom, korekcijom deformiteta, lečenje reumatoloških, ortopedskih, neuroloških, metaboličkih oboljenja...

Tim Ordinacije Korekt čine profesori, specijalisti ortopedi i fizijatri, strukovni fizioterapeuti koji će odrediti dijagnozu i najbolji način oporavka. Ljubazno i stručno osoblje posvetiće vam punu pažnju i preduzeti sve metode koje su nam na raspolaganju u cilju rešavanja vaših tegoba.

Ordinacija poseduje savremene aparate za sprovođenje kompletne fizikalne terapije (elektroterapija, UZ, LASER, MG).

Pored fizikalnih procedura ordinacija poseduje salu u kojoj se sprovodi kinezi terapija (individualne korektivne vežbe za decu i odrasle). Specijalno osmišljene za svakog pacijenta ponaosob. Rade se pod strogim nadzorom i to isključivo individualnim pristupom radi najboljih rezultata.

Velikim brojem fizikalnih procedura i pažljivo osmišljenih korektivnih vežbi, doprinećemo poboljšanju vašeg celokupnog zdravlja i opšteg stanja organizma.

U okviru rehabilitacionih tretmana, kombinujemo različite tehnike i metode lečenja, kako bi se u što kraćem vremenskom periodu vratila funkcija povređenog ilio bolelog segmenta.

U našoj ordinaciji nudimo širok asortiman proizvoda: uložaka, silikonskih dodataka, obuće po meri, čarapa...

U okviru ordinacije, postoji poseban deo koje se bavi samo stopalima, Centar za stopala Korekt je jedini centar u Srbiji posvećen svim problemima stopala. Za sve koji žele da uz stručan pregled, adekvatan savet i proverene proizvode preventivno spreče nastanak ili koriguju već nastali problem sa stopalima i poboljšaju kvalitet svog života.

Ordinacija fizikalne medicine Korekt

Ordinacija fizikalne medicine Korekt,
Hektorovićeva 1,
Beograd,
Srbija

www.korekt.rs

Dodatno predlažemo i...