Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Pregled fizijatra specijaliste i 2 fizikalne terapije!

Rešenje za bolove i povrede u Specijalističkoj ordinaciji za stopala i fizikalnu medicinu

  • VREDNOST6,100 din
  • POPUST82%
  • UŠTEDA5000 din
 • 1100 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 19

 • Pregled fizijatra specijaliste
 • 2 fizikalne terapije
 • Terapija u trajajnju od po 30 min
 • Specijalistička ordinacija za stopala i fizikalnu medicinu

Poznato je da su ljudi mnogo aktivniji kada dođe leto i lepo vreme, pa samim tim ima i mnogo više povreda. Najbolje i najsigurnije rešenje da se rešimo tih neprijatnih bolova jeste da se obratimo fizijatru specijalisti. Kupon je zato rešio da vas obraduje ovom sjajnom ponudom, koja pored pregleda fizijatra obuhvata i 2 fizikalne terapije. Jedinstvena prilika da po ovoj zaista extra promotivnoj ceni rešite problem koji vam se vuče već neko vreme...

Imate bolove ili povredu? Ne trpite bol i neprijatnosti, rešite problem u korenu! Pregled fizijatra i čak dve fizikalne terapije u trajajnju od po 30 min po ceni od samo 1100 din sa KupiMe kuponom.

Specijalistički pregled jednako je važan u dečijem uzrastu za rano otkrivanje skolioze, kifoze, probleme stopala i drugih deformiteta ali i kod odraslih.

Pored procene posture, antopometrijskih mera i analize hoda podrazumeva i proveru periferne cirkulacije, tonus i trofiku mišića, testove senzibiliteta i refleksne aktivnosti kao i mnoštvo drugih testova kako bi ustanovio:

1. Problem traumatske prirode – NAGNJEČENJE, ISTEGNUĆE ILI PUCANJE MIŠIĆA ILI LIGAMENATA; POVREDE MENISKUSA, UGANUĆE ZGLOBOVA, PRELOMI

2. Degenerativna i zapaljenska reumatološka stanja- SPONDILOZA, OSTEOPOROZA, GIHT, DISKUSHERNIJE, ARTROZE...

3. Oboljenja neurološke prirode – POLINEUROPATIJE, STANJE POSLE MOŽDANOG UDARA, RAZLIČITE POVREDE PERIFERNIH NERAVA..

Ukoliko se suočavate sa senzacijama bilo kog tipa ( TRNJENJE, PECKANJE, SLABOST, NAPETOST, BOLOVI ) u leđima, duž nogu ili ruku, lokalizovano u pojedinačnom zglobu od stopala preko kukova do ramena, fizijatar je uz Vas da odredi adekvatnu terapiju. Ordinacija fizikalne medicine Korekt će vas dočekati sa stručnim medicinskim osobljem u cilju da uz adekvatne terapije odete kuci bez bolova.

Ordinacija fizikalne medicine Korekt

Ordinacija fizikalne medicine Korekt,
Hektorovićeva 1,
Beograd,
Srbija

www.korekt.rs

Dodatno predlažemo i...