Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Hirurška intervencija!

Hirurška intervencija po izboru u poliklinici Đukić

  • VREDNOST20,000 din
  • POPUST40%
  • UŠTEDA8000 din
 • 12000 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 6

 • Hirurška intervenicija po izboru
 • Uklanjanje: mladeža, ateroma, lipoma, uraslih dlaka, uraslog nokta, kurije oko
 • Laserom, termokauterom i hirurškim putem
 • Lokacija Poliklinike - Vračar

 

Hiruška intervencija po izboru u Poliklinici Đukić.

Ponuda obuhvata uklanjanje: mladeža, ateroma, lipoma, uraslih dlaka, uraslog nokta, kurije oko.
Uklanjanja se vrši na različite načine: laserom, termokauterom i hirurškim putem. Koja metoda će biti primenjena odlučuje hirurg.

Ukoliko mladež pređe u maligni tumor melanom on spada u najzloćudnije tumore u organizmu. Zato je neophodno vršiti povremene kontrole i kad bolesnik nema nikakvih tegoba. Promene u smislu maligniteta se mogu konstatovati fizikalnim pregledom lekara a ponekad je to neophodno potvrditi i patohistološkom analizom. U takvim slučajevima imperativno je promenu ukloniti a postoji mogućnost uklanjanja na različite načine: laserom, termokauterom i hirurškim putem. Koja metoda će biti primenjena odlučuje hirurg. U Poliklinici Đukić se primenjuju sve navedene metode koje izvodi vrlo iskusan hirurg. Sem mladeža i drugi tumori tipa bradavica, ateroma, masnog tkiva, lipoma i dr. zahtevaju ponekad hirurško uklanjanje.
 
Poliklinika Djukić smeštena je u najeletnijem delu Beograda u Ulici Patrijarha Varnave broj 19, na Svetosavskom Platou. Opremljena je najnovijom i savremenijom opremom za dijagnostiku i lečenje  bolesnika. Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularene hirugije, svih grana Interne medicine i Ginekologije.
 
Vlasnik Poliklinike je prof dr Veljko Djukić redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu.Specijalista je Opšte i Vaskularne hirurgije. Opoštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na I Hirurškoj klinici a Vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi. Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg.Na fakultetu je predavao   ne samo studentima medicine već i posle diplomcima kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko Evropskih fakulteta. Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika. Svoje bogato kliničko iskustvo je  nesebično prenosio na mladje kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odelenja za vaskularnu hirurgiju.Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije Vena i arterija zbog čekga su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje.Kao veliki humanista pomagao je bolesnici  koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta.

 

Specijalistička ordinacija Đukić

Specijalistička ordinacija Đukić,
Patrijarha Varnave 19,
Beograd,
Srbija

Dodatno predlažemo i...