Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Holter EKG i holter pritiska u jednom nošenju!

Najsavremenija tehnologija u ordinaciji Dr Baltić

  • Super cena
  • 4100 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 8

  • Najsavremenija tehnologija
  • U istom nošenju i holter EKG-a i krvnog pritiska
  • Bez vođenja dnevnika aktivnosti
  • Veći broj informacija o srčanoj aktivnosti

Najnovije na našem tržištu. Holter pritiska i EKG-a u jednom nošenju. Komotnije za pacijenta, nema vođenja dnevnika, mogućnost poređenja dinamike krvnog pritiska i srčane akcije praćene holterom.

Specijalistička ordinacija dr Baltić je medicinska ustanova koja pokriva sve grane interne medicine. Osnovana 2017 godine, sa velikim iskustvom. Vlasnica i glavni lekar je dr Snežana Baltić, specijalista interne medicine sa užom specijalizacijom u reumatologiji. Posle 15 godina iskustva u eminentnim državnim zdravstvenim institucijama (KBC Dedinje, Institut za reumatologiju) je donela odluku da se posveti radu sa manjim brojem pacijenata, kako bi mogla da svoj rad sa svakim pacijentom dovede u sklad sa maksimalnom posvešćenošću, pa i svaki pojedinačni pregled traje minimum sat vremena.

Kako bi to bilo moguće ordinacija dr Baltić je opremljena najsavremenijom opremom, u prijatnom ambijentu. Ističemo da je naša i vaša ordinacija referentna za ultrazvučni aparat najnovije generacije, sa tzv. Singlecristal sondama, koje daju najkvalitetniju sliku i omogućavaju preciznije zahvate.
 
Ordinacija se nalazi u srcu Zemuna, Bežanijskoj ulici br. 5, preko puta pozorišta „Madlenijanum“. 
 
Moto kojim se rukovodimo u pristupu pacijentu je sročio još Hipokrat: „Bitnije je znati kakav čovek ima koju bolest, nego znati koji čovek ima kakvu bolest“ 486p.n.e. 
 
Pristup lečenju i oporavku od bolesti koji smatramo najbitnijim jeste da se svakom pacijentu pristupa na njemu primeren način, a glavni cilj nam je da pružimo svu moguću medicinsku i ljudsku pomoć kao i da stvorimo odnos u kom se svako oseća bezbedno i u sigurnim rukama.

Specijalistička ordinacija Dr Baltić

Specijalistička ordinacija Dr Baltić,
Bežanijska 5,
Zemun,
Srbija

www.drbaltic.rs

Dodatno predlažemo i...