Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ordinacijsko izbeljivanje zuba i ultrazvučno uklanjanje kamenca!

Predivan osmeh u Stomatološkoj ordinaciji Duo Estetica

  • VREDNOST18,000 din
  • POPUST67%
  • UŠTEDA12000 din
 • 6000 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Ordinacijsko izbeljivanje zuba
 • Izbeljivanje gelom
 • Ultrazvučno uklanjanje kamenca sa poliranjem i peskiranjem
 • Ordinacija na Novom Beogradu

Izbeljivanje zuba je konzervativna tehnika za ulepšavanje osmeha kojom se postiže svetlija boja zuba za 2-3 nijanse. Jako je popularna jer dobijete “ dramatične “ rezultate za manje od sat vremena, bez anestezije, bez štetnog dejstva na zube sa dugotrajnim učinkom. Beljenje se može uraditi u samo jednoj poseti ordinaciji sa malo jačim gelovima za izbeljivanje 35-40% ili u kućnim uslovima sa gelovima nešto nižih koncentracija 15-20% i specijalno izrađenim trey-em na osnovu otiska vaših zuba. Kućno beljenje traje nekoliko dana s obzirom da gelovi imaju manji procenat aktivne supstance.

Pacijentima se savetuje da neko vreme izbegavaju jako prebojena pića ili cigrete koji mogu obojiti zube i kompromitovati rezultat.Tehnika beljenja ne oštećuje gleđ, dakle nije štetna za zube.

Izbeliti možete i “mrtve” zube sa opalescence endo koji je po sastavu 35% vodik peroksid koji se aplicira u komoru pulpe devitalizovanog zuba. Izbjeljivanjem mrtvih zuba možete vratiti boju vaših zuba i protetsku nadoknadu odgoditi na neko vreme.

Procedura izbeljivanja zuba:

Prvo se uradi uklanjanje zubnog kamenca ultra zvukom, nakon toga poliranje i peskiranje zuba, kao priprema pred beljenje zuba.

Sam postupak beljenja se sastoji iz dva dela. Prvo se vrši zaštita desni oko zuba specijalnom zaštitom kako gel za izbeljivanje ne bi došao u kontakt sa desnima nego samo sa zubima. Nakon toga tri puta po petnaest minuta se nanosi gel za izbeljivanje. Boja zuba se upoređuje pre i nakon izbeljivanja da bi se pacijentu pokazalo koliko su se zubi izbeleli.

Mogu se izbeleti samo prirodni zubi, plombe i krune ne mogu promeniti boju pod dejstvom gela za beljenje. 

DUO ESTETICA

Zdrav i lep osmeh je postao imperativ u današnje vreme i mi razumemo koliko izgled vaših zuba može uticati na osećaj vašeg samopouzdanja. Ukoliko imate i najmanju sumnju u vaš osmeh i zdravlje zuba mi vam možemo pomoći. Svakom pacijentu pristupamo individualno vodeći se njegovim željama, potrebama ali i mogućnostima. Sigurni smo da zajedno možemo pronaći najbolje rešenje za vas.

U Duo Estetici se bave oralnim zdravljem i oblikovanjem osmeha pacijenata, a upotrebom savremenih materijala, tehnike i opreme u svom radu neprekidno istražuju nove mogućnosti. Sa dugogodišnjim iskustvom rada u jednoj od najprestižnijih Beogradskih ordinacija, donose vrhunske stomatološke usluge po pristupačnim cenama. Veruju u snagu timskog rada i zbog toga sarađuju sa specijalistima iz oblasti oralne hirurgije, implantologije i ortodoncije.

Stomatološka ordinacija Duo Estetica

Stomatološka ordinacija Duo Estetica,
Antifašističke borbe 19, lokal 68,
Beograd,
Srbija

www.stomatolognovibeograd.com

Dodatno predlažemo i...