Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Izrada kompozitne fasete!

Savršen izgled zuba u Stomatološkoj ordinaciji Duo Estetica

  • VREDNOST6,000 din
  • POPUST75%
  • UŠTEDA4510 din
 • 1490 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 2

 • Postavljanje kompozitne fasete
 • Ispravlja se oblik, položaj, veličina i boja zuba
 • Izrađuje se na prednjoj površini zuba
 • Promenite izgled svojih zuba

Fasete ili ljuskice kako još pacijenti vole da ih zovu, su tanke estetske nadoknade koje se postavljaju samo na prednje zube. Mogu biti keramičke i kompozitne i koriste se za promenu oblika i veličine zuba, za smanjivanje razmaka između zuba (dijastema),kao i  za maskiranje ispucale gleđi ili prebojenih zuba. Indikovane su samo kod potpuno zdravih zuba ili zuba sa minimalnim plombama, tamo gde se nalaze velike plombe ili je zub promenio boju zato što je iz njega izvađen živac neophodno je uraditi krunu. Keramičke fasete se izrađuju u laboratoriji što poskupljuje njihovu konačnu cenu ali su to nadoknade koje ispunjavaju najviše estetske standarde i tokom vremena ne menjaju svoju boju. Kompozitne fasete se mogu izraditi u ustima pacijenta, dakle može se zaobići izrada u tehnici, što opet smanjuje njihovu cenu ali su to nadoknade koje vremenom mogu promeniti svoju boju. Za koju god vrstu faseta se pacijent odluči priprema zuba tj. preparacija za fasetu je slična. Prednja površina zuba se preparira 0.5-0.8mm, preparacija se uglavnom završava u gleđi. Na taj način se maksimalno čuva zubno tkivo što je i glavna prednost u odnosu na krunu.

DUO ESTETICA

Zdrav i lep osmeh je postao imperativ u današnje vreme i mi razumemo koliko izgled vaših zuba može uticati na osećaj vašeg samopouzdanja. Ukoliko imate i najmanju sumnju u vaš osmeh i zdravlje zuba mi vam možemo pomoći. Svakom pacijentu pristupamo individualno vodeći se njegovim željama, potrebama ali i mogućnostima. Sigurni smo da zajedno možemo pronaći najbolje rešenje za vas.

U Duo Estetici se bave oralnim zdravljem i oblikovanjem osmeha pacijenata, a upotrebom savremenih materijala, tehnike i opreme u svom radu neprekidno istražuju nove mogućnosti. Sa dugogodišnjim iskustvom rada u jednoj od najprestižnijih Beogradskih ordinacija, donose vrhunske stomatološke usluge po pristupačnim cenama. Veruju u snagu timskog rada i zbog toga sarađuju sa specijalistima iz oblasti oralne hirurgije, implantologije i ortodoncije.

Stomatološka ordinacija Duo Estetica

Stomatološka ordinacija Duo Estetica,
Antifašističke borbe 19, lokal 68,
Beograd,
Srbija

www.stomatolognovibeograd.com

Dodatno predlažemo i...