Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Kompjuterizovano vidno polje i merenje očnog pritiska!

Dijagnostička procedura za ranu dijagnozu glaukoma

  • VREDNOST3,000 din
  • POPUST50%
  • UŠTEDA1500 din
 • 1500 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 8

 • Kompjuterizovano vidno polje (kompjuterizovana perimetrija)
 • Dijagnostička procedura za ranu dijagnozu glaukoma
 • Procena kod postojanja glaukoma
 • Specijalistička oftamološka ordinacija Lensoptic

 

Kompjuterizovano vidno polje (kompjuterizovana perimetrija)

To je dijagnostička procedura pomoću koje se postavlja rana dijagnoza glaukoma, procenjuju oštećenja vida nastala kod postojanja glaukoma i prati efikasnost antiglaukomske terapije.

Bazira se na ranom otkrivanju ispada u vidnom polju kojih pacijent često nije ni svestan, a koja se javljaju kao posledica visokog intraouklarnog pritiska.

Merenje očnog pritiska

Vrednosti očnog pritiska, koje su ispod ili iznad normalnih vrednosti, često je teško prepoznati. Naime, postoje neki simptomi povišenog očnog pritiska koji Vam mogu ukazati da je vreme za oftalmološku kontorolu: “težina” u očima, odnosno osećaj umornih očiju, kao kada radite dugo za računarom, zato je često jako teško raspoznati da li je u pitanju povišeni očni pritisak ili samo zamor. Ako Vas takve tegobe muče redovno nemojte odlagati odlazak Vašem oftalmologu. 

Povišeni očni pritisak najčešći je uzročnik pojave glaukoma, hronične bolesti kod koje ukoliko se ne otkrije na vreme i ne deluje adekvatnom terapijom, može doći do potpunog gubitka vida.

Specijalistička oftamološka ordinacija Lensoptic, koja se nalazi u samom centru grada, Svetogorska 50, II sprat  kao savršeno uigran tim visokoobrazovanih stručnjaka sa velikim iskustvom i potpunom posvećenošću poslu i klijentima. Ono što ćete na prvi pogled zapaziti je njihov ljubazan, neposredan i prijatan odnos sa svim kupcima. Na drugi pogled primetićete da svakom pristupaju na jedinstven način, upravo u skladu sa vašim, jedinstvenim i specifičnim potrebama. Najzad, na treći pogled, nakon što vas detaljno pregledaju i posavetuju, uverićete se u njihovu kompetentnost i znanje.
 
Od 1995. godine nastoje da vam pruže najbolje iz dva vremena – prošlog i budućeg, i to ovde i sada. Da budu kao starovremenski porodični lekar, ali koji u svojoj torbi nosi najsavremenija dostignuća oftalmologije i optike. Najnoviji rezultat tog pristupa jesu i individualne naočare.

Lensoptic

Lensoptic,
Svetogorska 50,
Beograd,
Srbija

www.lensoptic.com

Dodatno predlažemo i...