Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Tri tretmana laserskog izbeljivanja zuba!

Tri tretmana ordinacijskog laserskog izbeljivanja zuba po ceni od 1.190 din

  • VREDNOST8,000 din
  • POPUST85%
  • UŠTEDA6810 din
 • 1190 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 39

 • Lasersko izbeljivanje zuba - tri tretmana po 20 minuta
 • Najsavremeniju opremu i materijale iz oblasti izbeljivanja zuba
 • Vrhunski stomatolozi, u čijim rukama će Vaši osmesi biti bezbedni.
 • Obavezna najava unapred

Ni jedna pasta niti poliranje zuba ne može ih sasvim izbeliti, naročito ne trajno. Ipak, ne morate se miriti sa požutelim zubima, još uvek im možete vratiti belinu savremenom tehnikom svetlosnog izbeljivanja. 

Lasersko izbeljivanje zuba koje podrazumeva tri tretmana po 20 minuta za samo 1190 dinara.
 
Stomatološka ordinacija Your Smile je usko specijalizovana za lasersko izbeljivanje zuba za Vas koji ne možete bez Coca Cole i crvenog vina, i Vas koji se ne odričete espressa....

Koriste najsavremeniju opremu i materijale iz oblasti izbeljivanja zuba. Njihov stručni tim čine vrhunski stomatolozi, u čijim rukama će Vaši osmesi biti bezbedni.

Ordinacija se nalazi u samom srcu Vračara, u ulici Stojana Protića 53. U njoj radi stručan i iskusan tim lekara koji čine specijalisti iz različitih oblasti stomatologije sa višegodišnjim iskustvom. Zahvaljujući savremenoj opremi i stručnom timu ordinacija pruža usluge iz svih oblasti stomatologije.

Mi imamo jedan cilj - da preventivno utičemo na očuvanje zdravlja usta i na taj način otklonimo uzročnike mnogih kasnijih oboljenja. Savremeni koncepti rada i pogledi na celokupnu stomatologiju omogućavaju bezbolnost, brzinu i efikasnost pri terapiji.

Stomatološka ordinacja “ Your Smile ” radi sa posebnim osvrtom na hirurgiju, implantologiju, protetiku i estetiku. Dodatna usavršavanja zaposlenih, pohađanje seminara i stručnih kurseva omogućili su pružanje usluga iz oblasti hirurgije, implantologije i protetike po najvišim evropskim standardima.

Posedujemo lampu za izbeljivanje zuba koja zadovoljava svetske standarde. Odobrena je od američke FDA administracije i poseduje CE sertifikat kojim je omogućeno njeno korišcenje u zemljama EU. Upotrebom ove lampe postižemo promenu boje zuba od 5 do 14 nijansi.

Dajte nam priliku da Vas uverimo zašto je stomatološka ordinacija ''Your Smile'' i naš tim stručnjaka pravi izbor za Vas i vaše najbliže u domenu očuvanja zuba i oralnog zdravlja.

Stomatološka ordinacija Your smile

Stomatološka ordinacija Your smile,
Stojana Protića 53,
Beograd,
Srbija

www.yoursmile.rs

Dodatno predlažemo i...