Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Magnetna rezonanca sa kontrastom regije po izboru u Euromediku!

Regije: Torax, meka tkiva vrata, abdomen ili mala karlica za 14.990 din

  • Super cena
  • 14990 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 9

  • Magnetna rezonanca sa kontrastom regije po izboru
  • Regije: Torax ili meka tkiva vrata ili abdomen ili mala karlica
  • Poneti svu prethodnu dokumentaciju i snimke
  • Laboratorijske analize urea i kreatinin ne starije od 7 dana

Magnetna rezonanca sa kontrastom regije po izboru u Opštoj bolnici Euromedik II na Novom Beogradu (Pariske komune 22) ili u Višegradskoj 20  za 14.990 din uz KupiMe kupon.

Kupon važi za jednu regiju i to : Torax ili meka tkiva vrata ili abdomen ili mala karlica

MR abdomena

Za razliku od CT-a nema zračenja (posebno značajno kod mlađih ljudi, trudnica,određenih bolesnika) i poseduje odličnu kontrasnu rezoluciju određenih tkivnih oštećenja, tumora i sl.posebno je bitno što se ovom metodom ti procesi mogu videti u fazi kada su malih dimenzija, te ih druge dijagnostičke procedure( Uz, CT) ne mogu prepoznati.

MR male karlice

Prikazuje stanje rektuma,rektosigmoidnog dela kolona,vagine,uterusa, jajnika,jajovoda, mokraćne bešike,prostate, semenih vezikula,regionalnih limfnih čvorova.

Magnetna rezonanca je neinvazivna i precizna dijagnostička metoda, koja daje konkretnu sliku o zdravlju pojedinih organa, organskih sistema, ali i o stanju čitavog organizma. Bezbolna je i potpuno neškodljiva za pacijente, pa se pregled može ponavljati više puta.Na osnovu rezultata određuje se dalji tok lečenja i najefikasnija terapiji.

U Euromediku na kvalitetnim aparatima rade vrhunski stručnjaci radiolozi,koji će vam dati pismeno i usmeno objašnjenje snimka, kao i eventualni predlog šta dalje. Tu je i ekipa iskusnih specijalista kojima se mozete obratiti za savet i kompletan pregled.

Euromedik je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002. godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme.Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta.

#PoliklinikaEuromedikBeograd

Poliklinika Euromedik

Poliklinika Euromedik,
Beograd,
Srbija

www.euromedic.rs

Dodatno predlažemo i...