Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ordinacijsko kućno izbeljivanje zuba uz uklanjanje kamenca i poliranje zuba!

Jedna od najsigurnijih metoda izbeljivanja zuba - izbeljivanje zuba pomoću splintova (folija)

  • VREDNOST28,600 din
  • POPUST80%
  • UŠTEDA22880 din
 • 5720 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 11

 • Ordinacijsko-kućno izbeljivanje zuba
 • Uklanjanje kamenca
 • Poliranje zuba
 • Tretman se sastoji od 2 posete ordinaciji

Ordinacijsko-kućno izbeljivanje zuba:

Jedna od najsigurnijih metoda izbeljivanja zuba predstavlja upravo izbeljivanje zuba pomoću splintova(folija). Tretman se sastoji od dve posete ordinaciji. U prvoj poseti se vrši pregled zuba i njihova priprema za izbeljivanje. Takođe se u ovoj poseti vrši i uklanjanje mekih i čvrstih(kamenca) zubnih naslaga i poliranje zuba.Nakon završene pripreme uzima se otisak za izradu folija. U drugoj poseti pacijentu se vrši proba folija i edukacija pacijenta o korišćenju sredstva za izbeljivanje zuba. Gel za izbeljivanje se nanosi u unutrašnjost folije i nosi se noću 8h. Proces izbeljivanja se ponavlja i traje od 7 do 14 dana u zavisnosti od samog pacijenta i osetljivosti njegovih zuba. Ponavlja se svako ili svako drugo veče. Za izbeljivanje zuba koristimo niske a izuzetno efikasne koncentracije gela koje su proverene i bezbedne. Osim najsigurnijeg načina izbeljivanja zuba,ova metoda je pogodna i zbog mogućnosti odabira beline zuba od strane samog pacijenta. Folije se čuvaju nakon tretmana i ukoliko pacijent ponovo poželi da izbeli svoje zube moguće je da to uradi pomoću istih folija uz kupovinu gela za izbeljivanje i na taj način uštedi i vreme i novac.

Stomatološka ordinacija SEGER DENTAL vernost i poverenje pacijenta gradi na kvalitetu, stalnim usavršavanjem znanja, prakse i opreme. Koristimo najsavremenije, bezbolne i pre svega proverene metode lečenja. Potrudili smo se da primenjujemo evropske stomatološke standarde u Srbiji, prema uzoru na naše ordinacije u Danskoj.

Trudimo se da za Vas biramo najbolje materijale i da nadmašimo granice Vaših očekivanja kada su kvalitet i estetika u pitanju. Pored brige o Vašim zubima, naš tim brine i o vašem zdravlju. Dođite kod nas da u prijatnom ambijentu, bez razloga za strah i tremu zajedno izgradimo najlepši osmeh, Vaš osmeh.

Stomatološka ordinacija Seger Dental

Stomatološka ordinacija Seger Dental,
Vitezova Karađorđeve zvezde 2a,
Beograd,
Srbija

www.stomatologijasegerdental.rs/

Dodatno predlažemo i...