Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Analiza 6 reproduktivnih hormona!

Lh, Fsh, Prolaktin, Progesteron, Estradiol, Testosteron

  • Super cena
  • 2800 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 8

  • Kompletan reproduktvni status
  • 6 reproduktivnih hormona 
  • Nije potrebna najava
  • Laboratorija Talija Lab u srcu Starog grada

Kompletan reproduktvni status u Biohemijskoj laboratoriji Talija Micro Lab po ceni od 2.800 din. Analiza svih 6 reprouktivnih hormona i to LH, FSH, PROLAKTIN, PROGESTERON, ESTRADIOL, TESTOSTERON.

O bračnoj neplodnosti (infertilitetu, sterilitetu) se govori ukoliko do trudnoće ne dođe nakon 12 ili više meseci nezaštićenih redovnih polnih odnosa. Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije učestalost neplodnosti je u porastu. Procenjuje se da čak svaki četvrti par ima problem sa plodnošću, što ukazuje na globalni zdravstveni problem. Uzroci neplodnosti su brojni i uobičajeno se dele na: ženski faktor neplodnosti (35%), muški faktor neplodnosti (35%), zajedničke faktore neplodnosti (20%). U oko 10% slučajeva uzrok nije poznat i tada se govori o nerazjašnjenoj (idiopatskoj) neplodnosti.

Kod žena najčešći uzroci neplodnosti su: izostanak ovulacije (anovulatorni ciklusi), oštećenje i neprohodnost jajovoda (tubularni faktor neplodnosti) i endometrioza.
- Hroničan izostanak ovulacije se javlja u 30-40% slučajeva i najčešće je uzrokovan sindromom policističnih jajnika (polycystic ovary syndrome, PCOS), endokrinološkim poremećajem kod žena u reproduktivnom periodu. PCOS se karakteriše prisustvom cističnih folikula u jajnicima, poremećajem menstrualnog ciklusa i povišenom koncentracijom muških polnih hormona (hiperandrogenizam).

Više možete pročitati na sledećim linkovima:

http://www.talijalab.com/neplodnost-kod-zena/
http://www.talijalab.com/sindrom-policisticnih-jajnika/

Biohemijska laboratorija Talija Micro Lab smeštena je u srcu Starog grada, Drinčićevoj 21, gde pružaja kompletnu laboratorijsku dijagnostiku. 

 

Biohemijska laboratorija Talija Micro Lab

Biohemijska laboratorija Talija Micro Lab,
Drinčićeva 21,
Beograd,
Srbija

Dodatno predlažemo i...