Uloguj se

upiši svoje podatke

Registruj se

upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Zašto CuvariZdravlja?


CuvariZdravlja.rs
predstavlja specijalizovani portal za prodaju zdravljstvenih usluga i proizvoda online.

Sa višegodišnjim iskustvom u online prodaji, iza koga stoji dobro uigran Kupime.com tim, garantujemo za kvalitet ponuda i institucija koje reklamiramo. Koristeći svoje iskustvo, bazu lojalnih kupaca, potrudićemo se da se naša saradnja unapredi na obostrano zadovoljstvo.

Naš prodajni predstavnik će Vam pomoći da ponudu koncipirate na najbolji mogući način, a sve ostalo obavljamo mi. Novu ponudu objavljujemo na našim stranicama i šaljemo je desetinama hiljada prijavljenih korisnika putem dnevne email poruke.

Iskoristite priliku da sva pažnja naših korisnika usmerena je samo na Vas.

Takođe, svaku pojedinačnu ponudu pratimo promocijom preko društvenih mreža i dnevnim oglašavanjem. Oglašavanje na CuvariZdravlja.rs je veoma efikasno.

Svakoj ponudi se pristupa sa najvećom pažnom, pa se nadamo da će spoj našeg iskustva i Vaše ekspertize u ovom delu imati najbolje rezultate.

Ponude na CuvariZdravlja.rs korisnici mogu platiti na 5 načina. Osim kreditnom karticom, uplatu mogu izvršiti PostFin-om, opštom uplatnicom, qvoucherom ili e-bankingom. Omogućena je uplata putem platnih kartica: American Express, Master Card, Maestro i Visa.

CuvariZdravlja.rs je transparentan servis i Vi u svakom trenutku možete videti koliko je kupaca kupilo Vašu uslugu. CuvariZdravlja.rs Vam garantuje sigurnu prodaju i naplatu. U vrlo kratkom roku, a po završetku ponude, Vam prosleđujemo ostvarena sredstva.

CuvariZdravlja.rs inovativni servis koji je veoma jednostavan i lak za korišćenje, dok Vam ujedno omogućava dolazak velikog broja novih kupaca koji će Vam se, zadovoljni uslugom, ponovo vratiti.